INFORMACIÓ PELS SEGUIDORS

El lloc de participació principal del fòrum, presentació de temes, debat, conclusions, etc., son les sessions que, amb una periodicitat, més o menys, mensual, es van portant a terme i anirem desenvolupant en un futur.

Aquestes sessions s’aniran anunciant al blog, hi pot assistir tothom. La primera vegada acompanyat o convidat per algun membre. Per tan qualsevol persona que vulgui assistir-hi cal que s’adreci a forumcivicvendrellenc@gmail.com i ens posarem en contacte per invitar-la a la propera sessió.

El blog és únicament per presentar a tothom les conclusions de les sessions i per que es puguin fer els comentaris que, tan els membres del propi fòrum con la resta dels ciutadans, creguem convenients.

Per altra banda també utilitzarem el blog per publicar tot allò que creguem que és important que arribi al domini públic, en referència a dades, noticies, esdeveniments i afers en general que afectin a la vila.






dimecres, 10 de novembre del 2010

PROBLEMÀTICA DE L'ENSENYAMENT AL VENDRELL

Estem preparant una nova sessió del Fòrum per debatre sobre el tema genèric: PROBLEMÀTICA DE L’ENSENYAMENT AL NOSTRE MUNICIPI.

Intentarem, con en el darrer debat sobre immigració, fer-ho a modus de taula rodona amb participació dels diferents col·lectius implicats: Docents, Administracions, i AMPAS.

Quan estigui preparat comunicarem i farem públic el lloc i data.

2 comentaris:

  1. aqui portant, pares, alumnes, mestres conserges jo crec que es pot fer una cosa molt interessant. no cal que vinguin il.luminats de fora

    ResponElimina
  2. Pel que fa als sistemes educatius, voldria que m’expliquessin el per què hi han centres públics on tothom i vol anar, tot i que representen una varietat d’alumnat de totes les capes socials.
    Aquest centres, per cert molt pocs, ofereixen polítiques integradores, a més tenen un nivell docent força alt, en contrast d’altres on s’han convertit en guetos i la tasca docent és més una obra social que la condició pròpia de oferir una ensenyança de qualitat.
    Crec que d’això se’n hauria de parlar, ja que potser el sistema de adjudicació de places en funció d’on vius predisposa a formar guetos, què d’altre banda provoquen un frau entre els pares, que com és lògic volen triar la millor l’escola pels seus fills.

    ResponElimina