INFORMACIÓ PELS SEGUIDORS

El lloc de participació principal del fòrum, presentació de temes, debat, conclusions, etc., son les sessions que, amb una periodicitat, més o menys, mensual, es van portant a terme i anirem desenvolupant en un futur.

Aquestes sessions s’aniran anunciant al blog, hi pot assistir tothom. La primera vegada acompanyat o convidat per algun membre. Per tan qualsevol persona que vulgui assistir-hi cal que s’adreci a forumcivicvendrellenc@gmail.com i ens posarem en contacte per invitar-la a la propera sessió.

El blog és únicament per presentar a tothom les conclusions de les sessions i per que es puguin fer els comentaris que, tan els membres del propi fòrum con la resta dels ciutadans, creguem convenients.

Per altra banda també utilitzarem el blog per publicar tot allò que creguem que és important que arribi al domini públic, en referència a dades, noticies, esdeveniments i afers en general que afectin a la vila.






divendres, 12 de novembre del 2010

ELECTORALISME PUR I DUR

Efectivament és per fer-se un tip de riure, si no fos que fa plorar, veure com aquest tripartit particular que tenim a casa nostra i que ha governat fins avui l’Ajuntament, CIU- PxC- PP, ara, com que s’acosten eleccions, es comencen a treure els ulls desputricant els uns dels altres i intentant guanyar la cursa amb missatges i paraules (sempre hem dit que al darrera no hi havia res més) populistes relacionats amb la problemàtica que genera la importantissima massa d’immigració que resideix en el nostre municipi. També hem repetit contínuament que tots plegats ens prenen per babaus i que es pensen que no hi veiem més enllà de les quatre bestieses en que basen les seves trifulgues, en un intent, ara ja quasi be desesperat, d’amagar la veritable problemàtica que ens afecta i que està ensorrant el nostre Vendrell.

Tot plegat per intentar fer-se amb aquest tros del pastis que representa el vot d'una ingent massa de votants de caire xenòfob (que sembla que és important). Vegeu si no el que es publica avui a delcap.cat:

El PP del Vendrell defineix d'irresponsable la "dependència" que CiU té de PxC

El portaveu del PP del Vendrell, Ricard Jovani, assegura que la "irresponsable tria de company de viatge" del govern convergent en aquesta legislatura "posa en risc els pressupostos del municipi". Durant els cursos anteriors, tots tres partits han votat conjuntament per aprovar els comptes.

Han hagut de passar tres anys i mig i gairebé tota la legislatura perquè el PP del Vendrell critiqui "la dependència" que el govern en minoria de Convergència i Unió té de la formació ultradretana Plataforma per Catalunya (PxC). El portaveu del PP a l'ajuntament vendrellenc, Ricard Jovani, ha lamentat ara que "aquesta dependència posa en risc els pressupostos del municipi".

Recordem que el govern ja no va poder debatre en l'últim ple el punt de les ordenances fiscals pel 2011, ja que no tenia el suport indispensable de PxC per aprovar-les. La divisió entre el partit d'Armengol i el de Benet Jané sembla que ha anat creixent els últims mesos, a causa de temes com el Pla de Convivència o el pacte amb els venedors del top-manta. El punt més delicat es viurà amb el debat dels pressupostos, on CiU haurà de tornar a refer ponts amb PxC o acostar-se al PSC si no vol prorrogar els del 2010.

Per això, Jovani ha criticat la "irresponsable tria de company de viatge" de CiU per aquesta legislatura, que creu que "tindrà conseqüències que pagaran tots els veïns". El portaveu del PP afegeix que els convergents hauran de respondre davant els ciutadans per posar el consistori "en mans de PxC". Els atacs dels populars venen després de tres anys en els quals han aprovat els comptes de l'ajuntament juntament amb CiU i PxC sense que fins ara això hagués suposat cap problema pel partit.
I per acabar de sucar-hi pa entreu a la web de l'esmentat medi i vegeu quines oponions i comentaris s'hi han escrit

3 comentaris:

  1. No patiu el pressupost ja el tenen fet.Es prorroga el del 2010.

    ResponElimina
  2. Coincideixo amb l'anàlisi del comentarista, aquest trispartit del Vendrell (CiU + PxC + PP) es pensa que la gent és estúpida, però ja queda menys per fer-los pagar la seva mala gestió!!!

    ResponElimina