INFORMACIÓ PELS SEGUIDORS

El lloc de participació principal del fòrum, presentació de temes, debat, conclusions, etc., son les sessions que, amb una periodicitat, més o menys, mensual, es van portant a terme i anirem desenvolupant en un futur.

Aquestes sessions s’aniran anunciant al blog, hi pot assistir tothom. La primera vegada acompanyat o convidat per algun membre. Per tan qualsevol persona que vulgui assistir-hi cal que s’adreci a forumcivicvendrellenc@gmail.com i ens posarem en contacte per invitar-la a la propera sessió.

El blog és únicament per presentar a tothom les conclusions de les sessions i per que es puguin fer els comentaris que, tan els membres del propi fòrum con la resta dels ciutadans, creguem convenients.

Per altra banda també utilitzarem el blog per publicar tot allò que creguem que és important que arribi al domini públic, en referència a dades, noticies, esdeveniments i afers en general que afectin a la vila.






divendres, 14 de gener del 2011

PER SUCAR-HI PA

Ha sortit al medis de comuncació la noticia de que el Grup Municipal del Partit dels Socialistes del Vendrell ha demanat explicacions a l'alcalde de la ciutat, Benet Jané, pel suposat 'càrrec fantasma' que el partit d'Armengol, PxC, té a l'ajuntament. Els socialistes han demanat a Jané que faci públic el nom i els cognoms d'aquest càrrec.

La polèmica va començar fa prop d'un mes, quan la candidat de PxC per Tarragona a les últimes eleccions catalanes, Myriam Muñoz, va deixar el partit i va carregar durament contra el seu president, Josep Anglada, i contra August Armengol. Entre les acusacions que va llençar, Muñoz va afirmar que el càrrec administratiu que PxC té al Vendrell - i que sembla que li correspon pel nombre de regidors obtinguts - realment no existeix, i que els diners del sou van a parar directament a Anglada.

En aquell moment, l'alcalde de la ciutat va negar que PxC tingués un càrrec fantasma, sinó que era una persona amb noms i cognoms. Aquesta és la mateixa resposta que Jané ha donat ara, però els socialistes no es conformen amb això i volen saber el nom concret, ja que asseguren que la porta del despatx d'aquest càrrec està "sempre tancada" i les llums "apagades". El PSC vol aclarir si "els diners dels veïns i les veïnes vendrellenques" acaben anant a parar a les butxaques d'Anglada.

Si, tal com diu el PSC, es tracta d'un sou, simplement s'ha de fer públic el nom i cognoms del titular de la nómina. I si s'ha fet el pagament d'un sou i no existeix cap nómina ni justificació de la persona que ho ha cobrat, no solsament es tracta de demanar i donar explicacions, si no d'exigir responsabilitats jurídiques i administratives.


4 comentaris:

  1. És per això que serveix tenir aquesta mena d'interventors. O és que ens pensem que s'ha aguantat fins al final el personatge per a res.

    ResponElimina
  2. L'Ajuntament del Vendrell s'ha de regenerar, però no hi ha ningú capaç de posar-li la lavativa. I després de les municipals del maig, més del mateix.

    ResponElimina
  3. Jo treballo a l'Ajuntament i no he vist mai aquest càrrec administratiu de PxC. A més, he llegit al Penedès 21 que aquests de PxC ja van intentar que aquest càrrec l'ocupès una tal Montse Riera. Resulta que aquesta senyora és la número 2 de PxC a Vic i regidora del consistori vigatà.

    ResponElimina
  4. Quina sensació més estranya i negativa que sens quan llegeixes noticies com aquesta. Com és possible, et preguntes, que tot això hagi arribat a aquests extrems?. A priori, tots aquests personatges que estan ocupant els càrrecs polítics i que son responsables de tanta disbauxa, haurien de ser persones preparades, honestes i sobre tot això, responsables. Per que s’han tornat així?.
    I ara resulta que fulanet es converteix en parlamentari, l’altra en del-legat del govern, l’altra responsable del departament de treball. I anant vivint i cobrant del mómiu i els resultats de tanta incompetència estan a la vista. Però els anys passen, ells persisteixen, no es responsabilitzen de res, ELS TORNEM A VOTAR, i, al final algú enterrarà l’últim

    ResponElimina