INFORMACIÓ PELS SEGUIDORS

El lloc de participació principal del fòrum, presentació de temes, debat, conclusions, etc., son les sessions que, amb una periodicitat, més o menys, mensual, es van portant a terme i anirem desenvolupant en un futur.

Aquestes sessions s’aniran anunciant al blog, hi pot assistir tothom. La primera vegada acompanyat o convidat per algun membre. Per tan qualsevol persona que vulgui assistir-hi cal que s’adreci a forumcivicvendrellenc@gmail.com i ens posarem en contacte per invitar-la a la propera sessió.

El blog és únicament per presentar a tothom les conclusions de les sessions i per que es puguin fer els comentaris que, tan els membres del propi fòrum con la resta dels ciutadans, creguem convenients.

Per altra banda també utilitzarem el blog per publicar tot allò que creguem que és important que arribi al domini públic, en referència a dades, noticies, esdeveniments i afers en general que afectin a la vila.






dimecres, 12 de gener del 2011

PARLANT D'IMMIGRACIÓ

Recollim aquesta reacció de la CUP que ha estat publicada, per que ens sembla interessant.

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) del Vendrell ha expressat el seu rebuig al Consell Municipal de la Convivència i Civisme que ha de desplegar el Pla de Convivència de la ciutat. Aquest Consell que es va constituir el passat novembre "està fet a mida dels partits polítics" i "deixa de banda moltes entitats" del Vendrell, diuem.
El portaveu de la formació independentista, Ruben Suan, ha afirmat que "diverses entitats de la vila, algunes molt conegudes, no sabien res del consell", i ha posat com exemple el Casal Argentí Català, "una de les poques entitats formada per vendrellencs d'origen immigrant que tenen NIF", segons Suan. Per aquesta raó, la CUP ha sol·licitat un llistat de les entitats que participen al Consell i una explicació dels criteris que s'han seguit per fer la tria.
La CUP també lamenta que a l'organisme només hi participi "una petita part de la societat vendrellenca" i ha demanat que s'estableixin nous mecanismes de participació ciutadana per tractar "temes cabdals com la immigració". El Consell Municipal de la Convivència serà l'encarregat d'aprovar l'ordenança sobre la convivència i haurà de debatre temes com la prohibició del burca o la denegació del permís d'arrelament per immigrants incívics.
Sembla que, com sempre, només es posen al corrent de les "coses" municipals la gent que els interessa als polítics.

1 comentari: