INFORMACIÓ PELS SEGUIDORS

El lloc de participació principal del fòrum, presentació de temes, debat, conclusions, etc., son les sessions que, amb una periodicitat, més o menys, mensual, es van portant a terme i anirem desenvolupant en un futur.

Aquestes sessions s’aniran anunciant al blog, hi pot assistir tothom. La primera vegada acompanyat o convidat per algun membre. Per tan qualsevol persona que vulgui assistir-hi cal que s’adreci a forumcivicvendrellenc@gmail.com i ens posarem en contacte per invitar-la a la propera sessió.

El blog és únicament per presentar a tothom les conclusions de les sessions i per que es puguin fer els comentaris que, tan els membres del propi fòrum con la resta dels ciutadans, creguem convenients.

Per altra banda també utilitzarem el blog per publicar tot allò que creguem que és important que arribi al domini públic, en referència a dades, noticies, esdeveniments i afers en general que afectin a la vila.






dijous, 21 d’abril del 2011

PRESENTACIÓ DE LA NOSTRA LLISTA


Aquest és el nostre primer cartell electoral, després de fer pública la llista amb la que canviarem el Vendrell guanyant les properes eleccions a l'Ajuntament. Som 21 persones lliures i disposades a treballar per tot allò que els ciutadans del Vendrell voleu:
1.- Salvador Mañe Montserrat
2.- Katia Velasco Marcé
3.- Juan Jesus Espina Suarez
4.- Angel López López
5.- Isabel Ortega Navarro
6.- Josep Yani Güell
7.- Alberto Valls Grañena
8.- Pilar Hernandez Blanco
9.- Ramón Arturo Cespedes Martín
10.- Maria Carmen Martí Caralt
11.- José Luis Gomara Sanchez
12.- Salvador Rodriguez Catalán
13.- Gemma Pijoan Barrufet
14.- Gerardo Montequi Martín
15.- Yolanda Navares Martos
16.- Enrique de Riquer Martos
17.- José Manuel Navarro Piñol
18.- Teresa Valero Fernandez
19.- José Granados Navarrete
20.- Núria Aurell Bach
21.- Ester Virgili Beneyto

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada