INFORMACIÓ PELS SEGUIDORS

El lloc de participació principal del fòrum, presentació de temes, debat, conclusions, etc., son les sessions que, amb una periodicitat, més o menys, mensual, es van portant a terme i anirem desenvolupant en un futur.

Aquestes sessions s’aniran anunciant al blog, hi pot assistir tothom. La primera vegada acompanyat o convidat per algun membre. Per tan qualsevol persona que vulgui assistir-hi cal que s’adreci a forumcivicvendrellenc@gmail.com i ens posarem en contacte per invitar-la a la propera sessió.

El blog és únicament per presentar a tothom les conclusions de les sessions i per que es puguin fer els comentaris que, tan els membres del propi fòrum con la resta dels ciutadans, creguem convenients.

Per altra banda també utilitzarem el blog per publicar tot allò que creguem que és important que arribi al domini públic, en referència a dades, noticies, esdeveniments i afers en general que afectin a la vila.






dimecres, 6 d’abril del 2011

CONCURS FOTOGRAFIC





El Fòrum Vendrellenc convoca el 1er Concurs Fotogràfic " El Vendrell que no vols ". Totes les fotografies s'hauran d'enviar al correu electrònic:



forumcivicvendrellenc@gmail.com



o fer el seu lliurament al mateix el local que el Fòrum Vendrellenc té al carrer Pau Casals 63 del Vendrell en horari de 10:00 a 13::00 i de 16:00 a 20:00 h. La recepció de les obres finalitzarà el proper dia 27 d'abril a les 20:00 h. Totes les obres quedaran exposades al local i la deliberació i entrega del premi es durà a terme el dia 29 d'abril a les 20:00 h.



El premi a la millor fotografia serà:



CAMARA SONY DSC-HX5V BLACK

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada