INFORMACIÓ PELS SEGUIDORS

El lloc de participació principal del fòrum, presentació de temes, debat, conclusions, etc., son les sessions que, amb una periodicitat, més o menys, mensual, es van portant a terme i anirem desenvolupant en un futur.

Aquestes sessions s’aniran anunciant al blog, hi pot assistir tothom. La primera vegada acompanyat o convidat per algun membre. Per tan qualsevol persona que vulgui assistir-hi cal que s’adreci a forumcivicvendrellenc@gmail.com i ens posarem en contacte per invitar-la a la propera sessió.

El blog és únicament per presentar a tothom les conclusions de les sessions i per que es puguin fer els comentaris que, tan els membres del propi fòrum con la resta dels ciutadans, creguem convenients.

Per altra banda també utilitzarem el blog per publicar tot allò que creguem que és important que arribi al domini públic, en referència a dades, noticies, esdeveniments i afers en general que afectin a la vila.






dimarts, 14 de desembre del 2010

AL VENDRELL TENIM DE TOT

Davant de la notícia sortida als medis i que presentem a continuació ens preguntem:


-Per que el Vendrell sempre sortim als medis de comunicació per qüestions negatives?

-Aquests cinc detinguts eren gent autòctona o immigrants? suposem que del país, si fossin immigrats ja ho haurien recalcat.

-Com és que, enganxats in fraganti, amb 38 dossis preparades, amb diners provinents del tràfec de drogues i més substància apunt, els han deixat anar lliures -amb càrrecs


Notícia:



Els Mossos d'esquadra han desmantellat un dels principals punts de venda de droga del Baix Penedès, concretament d’heroïna. Els cinc detinguts, d'entre 24 i 39 anys, i veïns del Vendrell, estan acusats d'un delicte continuat contra la salut pública per tràfic de drogues.
Els ocupants pis es dedicaven al tràfic de drogues, sobretot d’una varietat molt addictiva de l’heroïna, l’anomenada Brown Sugar. Al pis hi entraven i sortien constantment potencials consumidors d’aquesta substància, i segons els investigadors, algun dels detinguts, fins i tot, captava clients oferint-la de franc.
Degut a la pressió policial i veïnal, durant la investigació, els integrants de la trama van canviar de domicili, fent del nou pis, el seu actual punt de venda. El passat 2 de desembre, els agents van dur a terme una entrada i escorcoll sota manament judicial al nou pis, on es trobaven les cinc persones que han acabat detingudes.
A l’escorcoll de la casa es va trobar una ronyonera plena de paperines d’heroïna (amb un total de 38 dosis preparades), així com marihuana i una balança de precisió. A banda, es van decomissar també més de 3.100 euros procedents del tràfic de drogues, així com una peça d’heroïna en roca d’11’4 grams.
Els cinc detinguts van passar a disposició del jutjat d’Instrucció del Vendrell en funcions de guàrdia acusats d’un delicte continuat contra la salut pública per tràfic de drogues. Tots ells van quedar en llibertat amb càrrecs.

2 comentaris:

  1. És que el delicte, segons la nota de premsa, només era CONTRA LA SALUT PÚBLICA i CONTINUAT.
    Per aquestes bestieses no cal engarjolar ningú, al fi i al cap el Millet i el Montull (i tots els demés) tampòc son a la preso.

    ResponElimina
  2. en aquest pais et poden detenir per robar una llauna de sardines i en canvi si prens uns quants milions aqui no passa res. pais de pandereta.

    ResponElimina