INFORMACIÓ PELS SEGUIDORS

El lloc de participació principal del fòrum, presentació de temes, debat, conclusions, etc., son les sessions que, amb una periodicitat, més o menys, mensual, es van portant a terme i anirem desenvolupant en un futur.

Aquestes sessions s’aniran anunciant al blog, hi pot assistir tothom. La primera vegada acompanyat o convidat per algun membre. Per tan qualsevol persona que vulgui assistir-hi cal que s’adreci a forumcivicvendrellenc@gmail.com i ens posarem en contacte per invitar-la a la propera sessió.

El blog és únicament per presentar a tothom les conclusions de les sessions i per que es puguin fer els comentaris que, tan els membres del propi fòrum con la resta dels ciutadans, creguem convenients.

Per altra banda també utilitzarem el blog per publicar tot allò que creguem que és important que arribi al domini públic, en referència a dades, noticies, esdeveniments i afers en general que afectin a la vila.






dijous, 2 de desembre del 2010

EL PSC afluixa

El PSC afluixa en la seva embestida inicial contra la regidora de Comerç i Turisme, per que?

Nota de premsa del PSC:

En una nota de premsa remesa als mitjans de comunicació el PSC del Vendrell diu que no posa en dubte l'honorabilitat de la regidora i donen per bones les seves disculpes i el fet de que hagi sol-licitat l'exclusió del cobrament de la subvenció.
Finalment nomès lamenten que desconegui les lleis que regeixen l'administració pública.

Amb aquesta nota de premsa donen per tancada la polémica, diuen.

Senyors, us ho podieu haver pensat millor abans no?

4 comentaris:

  1. tot això és més propi d'un conte amb morlaina que d'un ajuntament de 37.000 habitants.

    ResponElimina
  2. Una cosa està clara sense la denúncia del PSC aquests diners s'haurien quedat a la butxaca de la regidora!

    ResponElimina
  3. Si algú vulgues tirar de la manta no es podeu imaginar quantes irregularitats trobaria. Aquesta es una mes que posas en evidencia la necesitat de que " pleguin " tots de una vegada per totes. Es que no era correpte entra a la casa gran i triga menys d'una legistatura en convertirse.
    Quan no se sap gestionar el que s'ha de fer es plega velas, i aqui no dimiteix ningú i un altre vegada entre tots es tapen.
    Una vergonya

    ResponElimina
  4. Efectivament, seria bó que es denunciéssin més coses; dels uns i dels altres. Algú s'atreviria a pronosticar quantes coses d'aquestes de... no res... total 5000 euros, passen a l'Ajuntament i quin percentatge surt a la llum pública?

    ResponElimina