INFORMACIÓ PELS SEGUIDORS

El lloc de participació principal del fòrum, presentació de temes, debat, conclusions, etc., son les sessions que, amb una periodicitat, més o menys, mensual, es van portant a terme i anirem desenvolupant en un futur.

Aquestes sessions s’aniran anunciant al blog, hi pot assistir tothom. La primera vegada acompanyat o convidat per algun membre. Per tan qualsevol persona que vulgui assistir-hi cal que s’adreci a forumcivicvendrellenc@gmail.com i ens posarem en contacte per invitar-la a la propera sessió.

El blog és únicament per presentar a tothom les conclusions de les sessions i per que es puguin fer els comentaris que, tan els membres del propi fòrum con la resta dels ciutadans, creguem convenients.

Per altra banda també utilitzarem el blog per publicar tot allò que creguem que és important que arribi al domini públic, en referència a dades, noticies, esdeveniments i afers en general que afectin a la vila.






dijous, 30 de desembre del 2010

OPINIÓ

Standby.

Despres del sotrac polític que han suposat els resultats dels darrers comicis electorals autonòmics, sembla ben be que els partits hagin entrat en un estat d’standby en relació als propers que ja tenim a sobre, cinc mesos vista, que hauran de decidir la composició i els nous alcaldes dels nostres Ajuntaments.

Els uns, eufòrics amb la victòria aconseguida, encara estan en els fastos postelectorals i amb la mirada potser una mica entelada. Han d’acabar de passar la ressaca. En poblacions importants, com és ara Barcelona, potser ja ho tenen una mica més aclarit, sobre tot per que no els ha cremat el govern per que fa molts anys que piquen pedra a l'oposició. Però en els llocs a on estan governant, con per exemple El Vendrell, la cosa ja es presenta més difícil per que mantenir más de lo mismo possiblement no els hi doni gaires bons resultats, i propiciar un canvi presentant una candidatura amb gent nova és una tasca complicada avui en dia. Si estem parlant de gent amb cara i ulls, d’oportunistes sempre ni ha de disposats.

Els altres, amb la forta davallada que han sofert i amb com intenten sortir de la pròpia crisi interna, se suposa que de mascarells ni deu haver uns quants, ho tenen força cru. En poblacions importants, com és ara Barcelona, sembla que ho tenen clar, per això els ha volat el mixò, tot hi que aquesta vegada sembla que el candidat te molt fomuda l’herència, per molt que l’anomenin: l’hereu. Però en llocs, com per exemple El Vendrell, ón ja fa uns quants anys que només fan que picar pedra, ja ens han donat la sorpresa anunciant que els veterans i pesos pesants que han estat darrerament al front del grup municipal ho deixen córrer. Així l’anterior alcaldessa no repeteix, tampoc l’anterior responsable d’hisenda, i fulanet, i l’altra .......... Es comenta el possible aterratge d’algun personatge d’aquells que si que pesen. Però sembla que de moment el més calent encara estigui a l’aigüera.

Els demés, més petits fins avui, tampoc s’acaben d’aclarir. Els nacionalistes catalans també han sofert una patacada molt dura i, ja quasi be no s’entenien abans, imagineu-vos ara, tocats com han quedat. Esperem que sàpiguen reneixer de les cendres, talment com au del Fènix, però tindran feina, és evident. Els nacionalistes espanyols per molt que s'escarrasin en que han sortit reforçats de les esmentades darreres eleccions, el cert és que no s’ho creuen ni ells. Sembla que els cops de colze, pel que fa al Vendrell, estan a l'ordre del dia. D’aquells altres no en volem ni parlar.

En definitiva que si, que tot està en standby. O és que s’amaguen les cartes i ningú vol ser el primer en ensenyar-les.


Jan Pep

1 comentari:

  1. aqui alguns tant de viure del cuento al final ja han acabat el llibre i ara no saben on està l'altre capitol que ja fa dies que ha tocat el dos.

    ResponElimina