INFORMACIÓ PELS SEGUIDORS

El lloc de participació principal del fòrum, presentació de temes, debat, conclusions, etc., son les sessions que, amb una periodicitat, més o menys, mensual, es van portant a terme i anirem desenvolupant en un futur.

Aquestes sessions s’aniran anunciant al blog, hi pot assistir tothom. La primera vegada acompanyat o convidat per algun membre. Per tan qualsevol persona que vulgui assistir-hi cal que s’adreci a forumcivicvendrellenc@gmail.com i ens posarem en contacte per invitar-la a la propera sessió.

El blog és únicament per presentar a tothom les conclusions de les sessions i per que es puguin fer els comentaris que, tan els membres del propi fòrum con la resta dels ciutadans, creguem convenients.

Per altra banda també utilitzarem el blog per publicar tot allò que creguem que és important que arribi al domini públic, en referència a dades, noticies, esdeveniments i afers en general que afectin a la vila.






dimarts, 8 de febrer del 2011

Dia a dia

foto pepa e.

L’assemblea local del Partit dels Socialistes va aprovar per unanimitat que Martí Carnicer sigui qui encapçali la llista de candidats en els propers comicis municipals. Tot i que s’havia parlat d’una proposta alternativa per part d’un sector determinat del partit, finalment el candidat ha estat elegit unànimement.

Així doncs és la primera notícia, sobre la composició de les candidatures dels diferents partits per les properes municipals, que es confirma oficialment.

CIU encara no ho ha fet, però sembla que es decantarà per continuar en la línia Benet Jane, i es parla d’una figura també “antediluviana” com a segon. ERC sembla que estigui en mans de la decisió que finalment prengui el Jaume Piñol. El PP no acaba de posar-se d’acord amb qui nomenen de primer. Tots plegats ja no s’hi poden adormir gaire, en pocs dies de ben segur que sabrem cap a on es decanten.


Tampoc sabem con ho tenen els del nou partit anunciat de membres del fòrum, no creiem que del que va captar la càmera (veure fotografia) en la passada festa del diumenge se’n pugui pensar res d’especial.


Esperarem a que s’aclareixi tot una mica més abans de donar la nostra opinió.

4 comentaris:

  1. El Fòrum és un movimnt a dia d'avui cívic. Les extrapolacions que s'estreguin d'una fotografia en un instant, res no tenen a veure amb l'identitat fundacional d'aquesta plataforma ni de la seva trajectoria que ha estat sempre de crítica construuctiva i d'anàlisi de la situació política i social de la vila.
    Avui per avui, i sobretot veient com està el " galliner ", el Fòrum manté una equidistància amb les actuals formacions polítiques.

    ResponElimina
  2. És el propi Fòrum que tot s'ho fa: crea la pròpia "alarma" per la foto i després diu que no passa res i que és "equidistant" políticament parlant. Clar que no passa res, és una foto de persones que es coneixen. Però tal vegada al Fòrum, al justificar-se, l'ha traït el subconscient.

    ResponElimina
  3. Antediluviano total!!!

    Tanquem els ulls i ens semblarà que estem a les eleccions municipals dels anys 70/80.

    Que ens està passant?

    ResponElimina