INFORMACIÓ PELS SEGUIDORS

El lloc de participació principal del fòrum, presentació de temes, debat, conclusions, etc., son les sessions que, amb una periodicitat, més o menys, mensual, es van portant a terme i anirem desenvolupant en un futur.

Aquestes sessions s’aniran anunciant al blog, hi pot assistir tothom. La primera vegada acompanyat o convidat per algun membre. Per tan qualsevol persona que vulgui assistir-hi cal que s’adreci a forumcivicvendrellenc@gmail.com i ens posarem en contacte per invitar-la a la propera sessió.

El blog és únicament per presentar a tothom les conclusions de les sessions i per que es puguin fer els comentaris que, tan els membres del propi fòrum con la resta dels ciutadans, creguem convenients.

Per altra banda també utilitzarem el blog per publicar tot allò que creguem que és important que arribi al domini públic, en referència a dades, noticies, esdeveniments i afers en general que afectin a la vila.






dijous, 10 de febrer del 2011

RENÚNCIA

Amics del fòrum,

Arribat aquest moment i com que no tinc intenció d’integrar-me en aquest partit polític en que està previst convertit el Fòrum, prenc el determini de deixar la meva col·laboració en el mateix.

Com be sabeu havia portat el “pes” del blogg fins avui des del primer manifest fundacional i administrat també el compte de correu forumcivicvendrellenc@gmail.com

A partir d’ara doncs, com us he dit, deixaré de fer-ho. Us ho comunico perquè prengueu les mesures que cregueu adients.

Us desitjo sort en aquesta “aventura” del possible nou partit polític.

Una abraçada.

Joan J. Nin

7 comentaris:

  1. Agraeixo la coherència del Jan-Pep en aquests moments, sobretot tenint en compte que sembla imminent la seva possible implicació amb la candidatura del PSC. I aprofito per insistir en què el Fòrum és un espai de llibertat i civisme i que ningú no ha dit la última paraula sobre una possible alternativa de partit polític.
    Salut a tots els cívics!

    ResponElimina
  2. Doncs ja hi ha massa implicació amb el PSC, perquè els comentaristes tambè tenen aquesta implicació.

    Potser ja és hora de menys paraules de llibertat i civisme i més claderat d'idees dels qui han impulsat aquesta plataforma de "debat", que més aviat sembla que és d'opinió i promoció d'una opció política o d'uns quants que es volen col.locar.......

    ResponElimina
  3. Trobo aquest comentari una mica contradictori en si mateix, a part d'anònim.
    ¿En què quedem, que són uns quants que es volen colocar, o és una promoció del PSC, o algú hauria d'aclarir realment les seves idees?

    ResponElimina
  4. Les 3 coses:

    Uns quants que es volen col.locar, altres que volen patrocinar el PSC i uns i els altres que haurien d'aclarir realment quines són les seves verdaderes idees i, sobre tot, intencions!

    ResponElimina
  5. Tinc la sensació que com més madura és la nostra democràcia, menys demòcrates som els ciutadans d'aquest país. O algú no entenc que l’alternança en el poder no és bona per sanejar un sistema que en alguns casos està ja corrupte ?. O algú no entenc que som lliures les persones d'opinar i lògicament d'oferir una alternativa als actuals governants ? O algú no entenc que hi ha persones que sense tenir ni voler tenir cap vinculació econòmica amb l'administració pensem que un altre Vendrell es possible i que tenen el dret a ser una opció més ? O és que enrere d'aquest anònim s’amaga un dels tants i tants que han menjat de la " sopa boba " al llarg de tants anys i temen que se’ls s’hi acabi la mamella ? Això ara ja no val, s’ha de donar la cara per a demanar explicacions

    ResponElimina
  6. I si l’alternança en el poder no es bona, que és el que hi ha d'haver segons vostè?

    Qui és qui no entén que tothom som lliures d'opinar? A mi em sembla que aquest anònim l'únic que ha fet és opinar lliurament i crec recordar que aquesta és una de les finalitats d’aquest fòrum que vostès mateixos han creat.

    Es pot entendre que hi hagi gent que sense cap interès pensin que un altre Vendrell és possible, i tant!!, però llavors cal dir-ho clar i plantejar-ho de cara i, de moment, no han presentat cap alternativa (que ve de la seva menyspreada alternança) i, per tant, de moment només parlem i critiquem que és gratis.

    Per cert, veig que això que a vostè li agrada tant fer, que no és altre cosa que criticar-ho tot, quan li toca en primera persona llavors ja no li agrada tant. Tingui clar que a la política s’ha de saber donar i encaixar i, cas que no ho tingui clar, jo li recomano amicablement que es dediqui a l’empresa privada que és molt més tranquil•la i agraida.

    Jo humilment també penso que amb el seu tarannà ha provocat la necessitat de donar algun tipus d’explicació, ja que els Vendrellencs se la mereixen. Vostè ha utilitzat certs càrrecs i mitjans d’informació per donar classes magistrals sobre les solucions a tots els nostres problemes, tant del nostre municipi com de la resta del mon mundial, llavors ara hauria d’actuar amb responsabilitat i explicar-nos que és el que vol fer.

    Ser responsable és assumir les conseqüències de les nostres accions, decisions i jo afegiria que fins i tot de les nostres omissions.

    Un Vendrellenc lliure i democràtic.

    ResponElimina
  7. A mi em sembla que el primer anònim és de CiU. A més, en aquest Fòrum s'ha criticat a la majoria de partits presents en el consistori, però el que és evident que qui governa és Benet Jané (CiU) i com que no ho està fent massa bé, trobo que és normal que hi hagi més crítiques cap a ell que no cap a d'altres persones o entitats.

    ResponElimina