INFORMACIÓ PELS SEGUIDORS

El lloc de participació principal del fòrum, presentació de temes, debat, conclusions, etc., son les sessions que, amb una periodicitat, més o menys, mensual, es van portant a terme i anirem desenvolupant en un futur.

Aquestes sessions s’aniran anunciant al blog, hi pot assistir tothom. La primera vegada acompanyat o convidat per algun membre. Per tan qualsevol persona que vulgui assistir-hi cal que s’adreci a forumcivicvendrellenc@gmail.com i ens posarem en contacte per invitar-la a la propera sessió.

El blog és únicament per presentar a tothom les conclusions de les sessions i per que es puguin fer els comentaris que, tan els membres del propi fòrum con la resta dels ciutadans, creguem convenients.

Per altra banda també utilitzarem el blog per publicar tot allò que creguem que és important que arribi al domini públic, en referència a dades, noticies, esdeveniments i afers en general que afectin a la vila.






diumenge, 13 de febrer del 2011

Donem tots la cara!

L'anonimat no acostuma a ser un bon instrument en una comunicació positiva i una dialèctica constructiva. Fins ara hi ha hagut moltes col.laboracions anònimes al nostre bloc, però d'un temps ençà, cada vegada són menys positives i menys constructives.


Els administradors d'aquest bloc, membres del Fòrum, creiem que la crítica és un motor fonamental per avançar i encertar. Ho creiem i la fomentem. Però no ens sembla sà, utilitzar l'anonimat per a dir allò que t'avergonyeix a tu mateix si algú sabés que ets tu qui ho ha dit. L'anonimat s'utilitza en les teràpies psicològiques, però no en la dialèctica política.


Darrerament, s'han iniciat alguns comentaris tendents a l'insult. I hi ha qui considera que pot atacar algun membre del Fòrum perquè no es presenta a les eleccions, titllant-lo de mentider o covard. Un membre que sempre ha donat la cara... i sorprenentment es deu considerar molt valent i coherent aquell que signa "anònim"... Per això a partir d'ara només vehicularem comunicacions signades.


Fòrum Cívic Vendrellenc

1 comentari:

  1. es molt facil posar a parir algu sense donar la cara i més al vendrell. ja era hora que ho fessiu, encara que també us poden prendre el pel, però la intenció és bona.

    ResponElimina