INFORMACIÓ PELS SEGUIDORS

El lloc de participació principal del fòrum, presentació de temes, debat, conclusions, etc., son les sessions que, amb una periodicitat, més o menys, mensual, es van portant a terme i anirem desenvolupant en un futur.

Aquestes sessions s’aniran anunciant al blog, hi pot assistir tothom. La primera vegada acompanyat o convidat per algun membre. Per tan qualsevol persona que vulgui assistir-hi cal que s’adreci a forumcivicvendrellenc@gmail.com i ens posarem en contacte per invitar-la a la propera sessió.

El blog és únicament per presentar a tothom les conclusions de les sessions i per que es puguin fer els comentaris que, tan els membres del propi fòrum con la resta dels ciutadans, creguem convenients.

Per altra banda també utilitzarem el blog per publicar tot allò que creguem que és important que arribi al domini públic, en referència a dades, noticies, esdeveniments i afers en general que afectin a la vila.






dilluns, 28 de març del 2011

LLANÇA'T PEL VENDRELL QUE SOMIES

Per un Vendrell pròsper! Aquesta plataforma cívica està en camí de convertir-se en partit polític per a poder participar activament en les institucions. No som un partit tal com s’ha entès fins ara. Som un col.lectiu que volem que es faci una bona gestió al municipi. Per això creiem en la capacitat de les persones. La seva competència és important. No l’afiliació política. Farem el que avui més es pot aproximar a les llistes obertes, perquè creiem en les persones. Estem treballant per a canviar la decepció per la il.lusió, la malfiança per la confiança. S’ha de canviar l’estil i la motivació. Creiem en una real i efectiva participació del ciutadà en les decisions de l’Ajuntament. I per això ja posem en marxa canals per a les aportacions d’idees i projectes. Considerem que cada any s’ha de fer un referèndum per a decidir els temes principals que ens afecten. Volem gestionar un municipi que ara no té una bona gestió. Però no ens hi quedarem. Si hem de marxar, ho farem sense cap necessitat de perpetuar-nos en càrrecs, tal com han estipulat els actuals partits. Tot i això, no hem de desqualificar personalment a ningú. El que s’ha fet fins ara ja ho estan jutjant els vendrellencs. La nostra tasca és i serà transparent i propera al ciutadà. Ens inquieten: . La situació de l’educació. . El descontrol urbanístic. . La cultura esquifida. . Els problemes de seguretat. . Un tractament just i decidit de la immigració. . La desorientació dels teixits comercials i empresarials. . El bloqueig de la sanitat. . El poc suport a les iniciatives de la joventut. . La mala imatge de les platges. . La burocratització exagerada, ineficaç, inadequada i pesada de l’administració. . La falta d’equilibri i control transparent de les finances. . La qualitat de l’oci i la seva promoció. Llança’t pel Vendrell que somies!

1 comentari:

  1. No vaig neixer a El Vendrell però vaig creixer en ell. Des de sempre molts han tingut esperança de que es sigui un poble que ofereixi alguna cosa millor, però tant l'ambient polític, com social i sobretot social es decadent i aquesta es una de les raons que m'han fet canviar de poble, nomès al costat a Calafell. Anar de tant en tant al poble es una sorpresa i moltes vegades desilusió. Estic content de no tenir que votar en aquest poble, per que cap partit polític es capaç de satisfer les meves necessitats, esperances de canvi, etc.

    Firmat,

    Un extranger amb dret a vot trencat.

    ResponElimina