INFORMACIÓ PELS SEGUIDORS

El lloc de participació principal del fòrum, presentació de temes, debat, conclusions, etc., son les sessions que, amb una periodicitat, més o menys, mensual, es van portant a terme i anirem desenvolupant en un futur.

Aquestes sessions s’aniran anunciant al blog, hi pot assistir tothom. La primera vegada acompanyat o convidat per algun membre. Per tan qualsevol persona que vulgui assistir-hi cal que s’adreci a forumcivicvendrellenc@gmail.com i ens posarem en contacte per invitar-la a la propera sessió.

El blog és únicament per presentar a tothom les conclusions de les sessions i per que es puguin fer els comentaris que, tan els membres del propi fòrum con la resta dels ciutadans, creguem convenients.

Per altra banda també utilitzarem el blog per publicar tot allò que creguem que és important que arribi al domini públic, en referència a dades, noticies, esdeveniments i afers en general que afectin a la vila.






dimarts, 29 de març del 2011

OBRINT LES CARTES



Tothom comença a destapar les seves cartes i aparentment , poc o gens va canviar en la nostra població si les actuals perspectives de participació i de generació de nous valors que aportin no tant experiència, com aparentment vol reflectir la llista del PSC, com a continuïtat com així ha manifestat el cap de llista de CiU, donant a entendre que les polítiques en matèria econòmica, social, cultural d'immigració, de reactivació de les possibilitats certes de la nostra joventut han estat més que satisfeta i deixant un pobre bagatge d'escàndols municipals i un Pla de Barris total i absolutament desafortunat que lluny de millorar la imatge d'una població envellida pel pas del temps ha quedat una població desertitzada i en alguns casos bruta pels errors tant en la planificació com en l'execució de la Llei de Barris.


A l'altre costat de la balança l'aparició en escena de noves cares en partits que intenten regenerar el seu malmesa imatge en els últims comicis poden ser un veritable esperó per a la renovació efectiva del municipi, però que sens dubte ensopegaran amb els interessos partidistes i les quotes de subordinació i falta de mobilitat que estar sota unes sigles obliga i que l'afiliació requereix. Encara no sabem quin serà el moviment “in extremis “que realitzarà el PP però tot apunta que sigui el que sigui a algú deixarà descontent i per tant una vegada més les lluites internes distorsionessin la veritable imatge que no són capaces de transmetre des de fa ja molts anys.


La CUP ha llançat al nostre entendre una de les idees més coherents que en els actuals moments es pot plantejar que ha estat la plataforma perquè els càrrecs públics tinguin uns salaris d’acord c amb la situació de les arques municipals i que no es faci de la política un mitja per enriquir-se, si tota aquesta iniciativa no es desvia d'altres pretensions de major abast amb tota seguretat serà benvinguda per una important majoria de ciutadans cansats de tant balafiament.


La gran incògnita , desafortunadament , i després de quatre anys és quin serà el paper que PxC tindrà en els comicis del dia 22 de maig, i que ha incorporat a persones amb un perfil tan dispar que a alguns se'ns fa difícil entendre que sota el lema de la immigració tractada de forma desordenada i poc ajustada a la llei es puguin cobrir sota aquesta bandera perfilis tan extrems en l'arc polític com a persones amb una clara tendència a l’ independentisme i unes altres amb una clara tendència a l'espanyolisme. Però sembla que aquí cap tot i un sou tal com està el pati és un sou encara que això suposi trencar amb els valors morals propis i veure's en la tessitura que t'assenyalin amb el dit.


Aquest és el circ que en l'actualitat se'ns presenta, els moviments no trigaran a aparèixer i sense cap dubte el veritable desenllaç esperem que sigui benefici per a la nostra població

1 comentari:

  1. ...i el nen finestre que diu??? ara que el pare Porta s'apunta de simpatitzant a totes les iniciatives del poble amb el seu soci Gimenez Buendia íntim delHinojo??????mmmmm i els negocis que tenen a Bellbei????
    ANONIM

    ResponElimina